Doorgaan naar inhoud
Zeer breed assortiment & grote voorraad Unieke & op maat gemaakte clubtenues Eigen webwinkel voor uw leden of scholieren 0314 - 64 78 72
Zeer breed assortiment & grote voorraad Unieke & op maat gemaakte clubtenues Eigen webwinkel voor uw leden of scholieren 0314 - 64 78 72

Kleding bedrukken of borduren

Kleding borduren

Kleding laten borduren met je logo of tekst? Kom nu langs bij All Sportwear! Het is voor ons mogelijk om op verschillende soorten stoffen te borduren, denk aan katoen, softshell of polyester. Verder kunnen wij badges, emblemen of applicaties borduren. Wij vinden kwaliteit en service erg belangrijk, daarom zorgen we dat het bestelproces van begin tot eind goed verloopt. We proberen altijd met je mee te denken als er bijvoorbeeld twijfels zijn over het logo of de combinatie met het kledingstuk. Met borduren haal je een duurzaam product in huis. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte bij ons op.

Neem contact met ons op
Kleding bedrukken of borduren


Kleding bedrukken

Op zoek naar een specialist in het bedrukken van kleding? Dan ben je bij All Sportswear aan het juiste adres. Bij het uitoefenen van je favoriete sport is het dragen van de juiste sportkleding van belang. Zo moet het goed ventileren en moet het niet zo zijn dat het afzakt of je extra gaat zweten door de stof. Bij All Sportswear bieden wij daarom een ruim assortiment aan, voor zowel heren of dames. Naast dat je sportkleding bij ons kunt bestellen kan je er ook gelijk voor kiezen om deze te laten bedrukken met het logo van de vereniging en eventueel een sponsor. Van shirts tot broeken en van complete trainingspakken tot jackets.


Waarom kleding laten bedrukken?

Wanneer je in teamverband speelt creëert het meer eenheid wanneer iedereen dezelfde sportkleding draagt. Dan is het ook wel zo mooi om deze sportkleding te laten bedrukken met je verenigingslogo, zeker omdat dit de sportkleding automatisch een luxueuze uitstraling geeft. Door het gebruik van hoogwaardige drukmaterialen zorgen wij ervoor dat de tenues die je bestelt weer enkele jaren meekunnen. Daarnaast kan iedereen de kleding wassen. Even laten drogen aan het drooghek en de outfit is weer klaar om gebruikt te worden.


Mogelijkheden

Wanneer je je sportkleding laat bedrukken bieden we je een tal van mogelijkheden. Zo kan je je eigen unieke sportkleding creëren voor jezelf of je complete team! Je bepaalt zelf waar je logo/tekst gedrukt worden. Op de borst, op de rug, op de schouders of overal. Ook kan je variëren met de grootte van de opdruk. En kan je in sommige gevallen zelf bepalen welke soort bedrukking je gebruikt. Wil je meer weten over sportkleding bedrukken? Neem dan contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Neem contact met ons op